25 333471
Διάρκεια: 5 ΜΕΡΕΣ
Προορισμός: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Τιμή: από €499
Ενδιαφέρομαι

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8

 

Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών

Λάρνακα – Βελιγράδι           JU 881          10:45 – 12:25

Βελιγράδι – Λάρνακα           JU 886           23:55 – 03:20

 

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή και  μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια  και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε με τα πόδια να γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα περάσουμε την κεντρική πλακόστρωτη εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα, αφού δούμε την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι στην αρχή της οδού, θα προχωρήσουμε για το φρούριο/πάρκο Καλεμεγκτάν, για μια μοναδική πανοραμική θέα των ποταμών Σάββα και Δούναβη και της νέας πόλης του Βελιγραδίου και θα δούμε από μακριά τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση της πόλης.  Θα περάσουμε από το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Προεδρικό Μέγαρο, την πλατεία της Δημοκρατίας, το Εθνικό Μουσείο, το Σέρβικο Πατριαρχείο και τη Μητρόπολη. Ακολούθως θα περάσουμε στο Νέο Βελιγράδι όπου θα δούμε τη μοντέρνα πλευρά της πόλης. Συνεχίζουμε για την Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σάββα στο κέντρο της πόλης, μια εκκλησία που ξεκίνησε πριν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και ακόμη είναι ημιτελής, το πάρκο Τόπσιντερ και την αριστοκρατική περιοχή Ντέντινιε. Απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας.  Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας στη μποέμικη συνοικία της πόλης, την ξακουστή Σκαντάρλια.

 

3η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΟΠΟΒΟ – ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  (προαιρετικό)

Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στις βόρειες περιοχές της Σερβίας. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Χόποβο, ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε με την κωμόπολη Σρέμσκι Κάρλοβτσι όπου στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτίρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο κ.α. Σειρά έχει η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ. Επίσκεψη του φρουρίου Πετροβαραντίν, της Καθολικής Εκκλησίας της Παναγίας και του κεντρικού πεζόδρομου.  Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις βόλτες σας στην όμορφη αυτή πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση

 

4η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΚΑΣΤΡΟ ΓΚΟΛΟΥΠΑΤΣ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΓΚΕΡΝΤΑΜ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στα βόρεια της Σερβίας για να επισκεφθούμε το επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο Γκόλουπατς, ένα πραγματικό στολίδι που είναι χτισμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες του Δούναβη.  Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακό φαράγγι Γκέρνταμ, ή αλλιώς τη «Σιδερένια πύλη», το μεγαλύτερο και μακρύτερο φαράγγι της Ευρώπης. Επιστρέφουμε στο Βελιγράδι απολαμβάνοντας το Σέρβικο τοπίο. Διανυκτέρευση.

 

5η–6η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετά το πρόγευμα ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας για να κάνετε τις βόλτες σας στο διάσημο πεζόδρομο Κνέζ Μιχαήλοβα με τα κομψά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Στη συνέχεια μεταφορά για ψώνια στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της πόλης. Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα τα χαράματα της 6η μέρας.

 

Τιμή κατ΄άτομο:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΔΙΠΛΟΜΟΝΟΠΑΙΔΙ
11/7, 18/7, 25/7€499€645€359
1/8, 8/8, 15/8, 22/8€539€685€399

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Βελιγράδι–Λάρνακα.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Διαμονή για 4 βράδια σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός στις μεταφορές και τις εκδρομές.
 • Ασφάλεια ταξιδιού
 • Φ.Π.Α.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
 • Φαγητό και ποτό στην πτήση.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ:

 • Ολοήμερη εκδρομή στο μοναστήρι Χόποβο, Σρέμσκι Κάρλοβτσι και Νόβισαντ με ελληνόφωνα ξεναγό, €35 το άτομο.   Η εκδρομή  θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών και η τιμή ισχύει για κρατήσεις που θα πληρωθούν στους αντιπροσώπους μας στο Βελιγράδι.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: €50 το άτομο.

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.