25 333471
Διάρκεια: 10 Μέρες
Προορισμός: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΟΥΚΕΤ
Τιμή: από €2095
Ενδιαφέρομαι

Αναχωρήσεις :17/7, 7/8, 14/8, 22/8, 13/9

 

 

Με πτήσεις της EMIRATES:

Λάρνακα – Ντουμπάι       EK 110          20:10– 01:05+1

Ντουμπάι – Μπανγκόκ     EK 376          03:45 – 13:20

Μπανγκόκ – Πουκέτ       PG 273          12:25 – 13:50

Πουκέτ – Ντουμπάι         EK 379          20:05 – 23:05

Ντουμπάι – Λάρνακα       EK 109          08:00 – 11:10

 

 

1η–2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ        

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Μπανγκόκ μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις στον κόσμο με ενδιάμεσο σταθμό.  Άφιξη την επόμενη μέρα, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για να εξερευνήσετε την μυστηριώδη αυτή πόλη των αντιθέσεων. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ-ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΙ ΝΑΟΙ

Στη σημερινή μας ξενάγηση θα γνωρίσουμε την «πόλη των αγγέλων» όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ η οποία έγινε πρωτεύουσα της Ταυλάνδης το 1782 και από τότε αποτελεί ένα διεθνές, πολιτικό, πολιτιστικό, εμπορικό, μορφωτικό και διπλωματικό κέντρο. Θα έχουμε τη  ευκαιρία να γνωρίσουμε τους Βουδιστικούς ναούς της πόλης με το χρυσό άγαλμα του Βούδα και το ναό Βατ Πο, ένα ολόχρυσο άγαλμα Βούδα, μήκους 50 μέτρων, ξαπλωμένο, να σε κοιτάει με μάτια θαρρείς ζωντανά. Άψογο από κάθε άποψη και σε πιάνει δέος με την ακτινοβολία που εκπέμπει. Θα δούμε επίσης το  Wat Arun  ένας βουδιστικός ναός (wat) με ύψος 79 μέτρα και είναι διακοσμημένος με πορσελάνη και μωσαϊκά. Το όνομα Wat Arun δόθηκε από την ιδέα του βασιλιά Ταξίν που κυβέρνησε την Ταϊλάνδη το 1768. Το απόγευμα ελεύθερο. Περιπλανηθείτε στις αγορές της Μπανγκόκ όπου θα βρείτε μεταξωτά, κοσμήματα, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε  προαιρετική εκδρομή στην πλωτή αγορά Νταμνόεν Σαντούακ, την πλωτή αγορά που κλέβει καρδιές και δίνει στο εμπόριο άλλη διάσταση. Στο κανάλι Damnoen Saduak, νοικιάζεις πάμφθηνο μικρό βαρκάκι για να πλησιάσεις υπάρχει μία πλωτή αγορά όπως λέμε η λαική της γειτονιάς μας σε ποτάμι.Κατά μήκος του καναλιού είναι στημένα τα βαρκάκια γεμάτα φρούτα, λαχανικά, είδη δώρων και διάφορα υφαντά ακόμη και παγωτά όλα προς πώληση και όλα προς… παζάρεμα Ακόμη μπορείτε να πάτε στο εκπληκτικό Safari World. Μην παραλείψετε την ενδιαφέρουσα αγορά της Μπανγκόκ. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΟΥΚΕΤ

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας για το Πουκέτ, ένας επίγειος παράδεισος που σε μαγεύει από την πρώτη ματιά.  Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο και διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΠΟΥΚΕΤ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρόγευμα θα έχουμε μισή μέρα περιήγηση του Πουκέτ το ομορφότερο και μεγαλύτερο νησί της Ταυλάνδης. Σε αυτή την περιήγηση θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τον πολιτισμό και να ανακαλύψουμε τα πιο σημαντικά σημεία του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε τις διακοπές σας κολυμπώντας και χαλαρώνοντας στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Το βράδυ διασκεδάστε στα πολυάριθμα κέντρα της Πατόνκ. Διανυκτέρευση.

 

7η–8η μέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Μέρες ελεύθερες για να χαρείτε τη γαλαζοπράσινη θάλασσα και τους απέραντους κόλπους με τις λευκές παραλίες που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Ακόμη σας προτείνουμε να κάνετε μια εκδρομή στα πασίγνωστα νησιά Phi Phi και Phi Phi Leh όπου γυρίστηκε η ταινία με τον Λεονάρντο ντι Κάμπριο, The Beach. Το σκηνικό είναι μαγευτικό , τα τυρκουάζ νερά οι κατάφυτοι βράχοι και το τροπικό κλίμα απογειώνουν τις αισθήσεις. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε το νησί του Τζέημς Μποντ για να χαρείτε την εξωτική ομορφιά του τοπίου ή το πάρκο των ελεφάντων και να έχετε διάφορες δραστηριότητες μαζί τους.  Διανυκτέρευση.

 

9η-10η μέρα: ΠΟΥΚΕΤ – ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Λάρνακα το μεσημέρι της 10ης μέρας γεμάτοι με υπέροχες αναμνήσεις.

 

 

Τιμή κατ΄άτομο:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΔΙΠΛΟΜΟΝΟΠΑΙΔΙ
17/7, 12/92.0952.4251.695
7/8, 14/8, 22/8 2.2952.6451.895

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Μπανγκόκ-Πουκέτ-Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
  • Μια αποσκευή μέχρι 25 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά και για το εσωτερικό δρομολόγιο η αποσκευή είναι μέχρι 20 κιλά)
  • 3 διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
  • Αμερικάνικο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός Αγγλόφωνος ξεναγός στις εκδρομές.
  • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους των επισκέψεων.
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
  • Έξοδα έκδοσης βίζας.
  • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Σημείωση

Στην επιστροφή με τις πτήσεις της Emirates προσφέρεται διανυκτέρευση στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

  • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
  • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
  • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
  • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
  • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
  • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
  • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.