25 333471
Διάρκεια: 8 Μέρες
Προορισμός: ΑΘΗΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ - ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΥΘΗΡΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ
Τιμή: από €899
Ενδιαφέρομαι

ΑΘΗΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ
ΚΥΘΗΡΑ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ

 

Αναχωρήσεις:  14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8

 

Με πτήσεις της SKY EXPRESS

Λάρνακα – Αθήνα      GQ 607   07:00 – 08:45

Αθήνα – Λάρνακα      GQ 602   19:10 – 20:45

 

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για Αθήνα. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για την Πελοπόννησο. Στάση θα κάνουμε στον Ισθμό και συνεχίζουμε για το ιστορικό Ναύπλιο. Θα επισκεφτούμε το επιβλητικό κάστρο Παλαμήδι και θα περπατήσουμε στην Παλιά Πόλη, για να δούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, το κτίριο που έγινε η δολοφονία του πρώτου Έλληνα κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, την επιβλητική Πλατεία Συντάγματος με τα δύο τούρκικα τζαμιά, ένα από τα οποία χρησιμοποιήθηκε για συνέδρια της πρώτης βουλής των Ελλήνων και το σήμα κατατεθέν της πόλης, το Μπούρτζι.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Ναύπλιο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΒΥΤΙΝΑ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την καρδιά της Αρκαδίας. Πρώτη στάση η αρχοντοκόρη της, η καταπράσινη Βυτίνα, χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε τον δρόμο της αγάπης, και να χαζέψετε τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό της Δημητσάνας, ένα ιστορικό χωριό που παρά τον τουρισμό κρατάει τη γραφικότητα του. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και για να επισκεφτείτε την ιστορική βιβλιοθήκη, το μικρό εκκλησιαστικό μουσείο που στεγάζεται στο ανακαινισμένο σπίτι του πατριάρχη Γρηγορίου Ε’ και να περπατήσετε στα λιθόστρωτα καλντερίμια με τα επιβλητικά αρχοντικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

3η μέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΝΕΑΠΟΛΗ

Πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς το σπήλαιο του Διρού που είναι ένα από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο. Κάτω από το πέτρινο τοπίο της Μάνης η φύση δημιούργησε ένα θαύμα μοναδικής ομορφιάς. Χρόνος για προαιρετική επίσκεψη στο σπήλαιο, που διαρκεί περίπου 25λεπτά και η λιμναία διαδρομή έχει μήκος 1200 μέτρα. Συνεχίζουμε για το γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφα νεοκλασικά και το νησιώτικο χρώμα να σκαρφαλώνουν αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού. Θα δούμε τον επιβλητικό φάρο, τον πύργο Τζαννετάκη και το κατάφυτο νησάκι Κρανάη (εδώ κατέφυγαν ο Πάρις και η Ωραία Ελένη, σύμφωνα με τη μυθολογία, πριν αναχωρήσουν για την Τροία). Χρόνος ελεύθερος και οδεύουμε προς την νοτιότερη πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας, στη Νεάπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΚΥΘΗΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα Κύθηρα. Με καράβι θα περάσουμε σε μια ώρα στα πανέμορφα Κύθηρα, που κρύβουν μεγαλοπρεπή κάστρα, ορεινά χωριά και δαντελωτές ακτές. Το θρησκευτικό συναίσθημα των κατοίκων είναι βαθιά ριζωμένο, αφού εδώ υπάρχουν περίπου 350 εκκλησίες, ξωκλήσια και ιστορικά μοναστήρια. Περιήγηση των Κυθήρων και συνεχίζουμε για το σημαντικότερο προσκύνημα του νησιού την Ιερά Μονή Παναγίας Μαρτιδιώτισσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Φθάνοντας μπροστά στα μάτια μας εμφανίζεται η ανεπανάληπτη εικόνα του βράχου της Μονεμβασιάς. Αξέχαστες οι εντυπώσεις από την περιδιάβαση στην Παλιά Πόλη. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο λιμανάκι της Νεάπολης όπου με καραβάκι θα περάσουμε στην Ελαφόνησο. Η φύση μας μαγεύει στο γραφικό αυτό ψαρονήσι, με τις παγκοσμίως γνωστές παραλίες. Χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και κατευθυνόμαστε προς την Σπάρτη, που έχει μείνει γνωστή στην παγκόσμια ιστορία για τη στρατιωτική δύναμη, την πειθαρχία, τον ηρωισμό και το μύθο με την αρπαγή της Ωραίας Ελένης από τον Πάρη. Επόμενη στάση η καστροπολιτεία του Μυστρά που σήμερα είναι ερειπωμένος, αν και έχουν αναστηλωθεί ορισμένα κτίσματα όπως παλάτια. Χρόνος ελεύθερος και αναχωρούμε για την Αθήνα. Άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος.

 

7η μέρα: ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα η μέρα είναι ελεύθερη στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να κάνετε τα ψώνια σας από την όμορφη αγορά της Αθήνας και να περπατήσετε κοντά στο λόφο της Ακρόπολης όπου είναι οι παλιές γειτονιές της Αθήνας, Πλάκα, Ψυρρή και Θησείο οι οποίες προσφέρουν και καλό φαγητό.

 

8η μέρα: ΑΘΗΝΑ–ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι μεταφορά στο εκπτωτικό χωριό Mc Arthur που βρίσκεται στα Σπάτα. Εδώ μπορείτε να ολοκληρώσετε τα ψώνια σας, να πιείτε το καφέ σας ή ακόμα να απολαύσετε το φαγητό σας. Τέλος μεταφορά στο αεροδρόμιο Αθηνών και πτήση για Λάρνακα.

 

Τιμή κατ΄ άτομο:

ΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδικό
25/8€899€1.215€749
14/7, 21/7, 28/7€939€1.245€789
4/8, 11/8, 18/8€959€1.275€829

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Αθήνα–Λάρνακα.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
  • Μια αποσκευή μέχρι 20 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
  • Διαμονή για δύο (2) βράδια στο κεντρικό ξενοδοχείο VICTORIA 3* στο Ναύπλιο.
  • Διαμονή για τρία (3) βράδια στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* στη Νεάπολη.
  • Διαμονή για δύο (2) βράδια στο κεντρικό ξενοδοχείο LIGHTHOUSE 4* στην Αθήνα.
  • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
  • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κύθηρα.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ελαφόνησο.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
  • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

  • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
  • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
  • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
  • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
  • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
  • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
  • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.