25 333471
Διάρκεια: 7 Μέρες
Προορισμός: ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΡΑΧOΒΑ-ΑΘΗΝΑ
Τιμή: από €785
Ενδιαφέρομαι

 

Αναχωρήσεις:  13/7, 20/7, 27/7, 3/8, 10/8, 17/8, 24/8, 31/8

 

Με πτήσεις της SKY EXPRESS

Λάρνακα – Αθήνα      GQ 607         07:00 – 08:45

Αθήνα – Λάρνακα      GQ 602         18:45 – 20:20

 

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ-ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΟΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Αθήνα. Παραλαβή και αναχώρηση για προσκύνημα της περίφημης Μονής του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Συνεχίζουμε για την Ιερή Μονή του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη στο Μήλεσι Αττικής. Επόμενος προορισμός μας το νησί της Εύβοιας και η όμορφη πόλη της Χαλκίδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί περιδιάβαση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα αξιοθέατα της. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τις ταβέρνες, τα ουζερί, τις ψαροταβέρνες και τις καφετέριες του παραλιακού μετώπου . Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΡΙΜΑΛΛΗ-ΟΣΙΟΣ ΔΑΒΙΔ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ

Σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην Εύβοια. Πρώτος προορισμός μας η Ιερή Μονή Μακρυμάλλη στα Ψαχνά. Ακολουθώντας μία όμορφη διαδρομή ανάμεσα σε πεύκα, πυκνή βλάστηση και ρεματιές με τρεχούμενα νερά θα καταλήξουμε στην Ιερή Μονή του Οσίου Δαβίδ, ένα ιστορικό μοναστήρι με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική ανάμεσα σε αιωνόβια πεύκα. Εδώ βρίσκεται και ο τάφος του γέροντα Τσαλίκη. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο Προκόπι για να προσκυνήσουμε το ολόσωμο σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Γεύμα στην περιοχή και επιστροφή στη Χαλκίδα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τις ομορφιές της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΘΗΒΑ-ΔΙΣΤΟΜΟ-ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΑΡΑΧOΒΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Θήβα. Επίσκεψη στον τάφο του Αποστόλου Λουκά. Ακολουθεί  επίσκεψη στο ηρωικό Δίστομο και θα καταλήξουμε για προσκύνημα στην ιστορική Μονή του Οσίου Λουκά με τα θαυμάσια ψηφιδωτά. Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό μας που είναι η γραφική Αράχοβα με τη βαριά ιστορία, τα γραφικά δρομάκια και τις κεραμιδοσκέπαστες  στέγες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για εξερεύνηση της πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΠΑΡΝΑΣΟΣ-ΓΡΑΒΙΑ-ΑΓΟΡΙΑΝΗ-ΑΡΑΧΟΒΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να απολαύσουμε τις φυσικές ομορφιές του Παρνασσού με το χιονοδρομικό κέντρο, τα Σαλέ, την πυκνή βλάστηση και τα πολλά έλατα. Θα επισκεφθούμε στη συνέχεια τη Γραβιά με το ιστορικό Χάνι και τον Οδυσσέα Ανδρούτσο. Θα καταλήξουμε στη συνέχεια στην πανέμορφη Αγόριανη, στην πλατεία με τα τεράστια πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά και τις χασαποταβέρνες. Χρόνος για προαιρετικό γεύμα στην περιοχή και επιστροφή στην Αράχοβα. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την ηρεμία και τις ομορφιές της Αράχοβας. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΑΝΤΙΚΥΡΑ-ΑΡΑΧΟΒΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη Λιβαδειά, μία ιστορική πόλη της Ρούμελης. Θα επισκεφθούμε τη γραφική περιοχή της Κρύας με τα τρεχούμενα νερά, τα τεράστια πλατάνια και τους νερόμυλους. Χρόνος ελεύθερος για περιδιάβαση στους γραφικούς πεζόδρομους με τα πολλά και φθηνά καταστήματα. Επόμενος προορισμός μας το γραφικό ψαροχώρι της Αντίκυρας  με τα ουζερί και τις ψαροταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και για να απολαύσετε την Αράχοβα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΑΝΤΙΡΙΟ-ΡΙΟ-ΠΑΤΡΑ-ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ-

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΙΣΘΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για Γαλαξίδι, ένα διατηρητέο οικισμό με το γραφικό λιμανάκι του και τη βαριά ιστορική παράδοση. Ακολουθώντας στη συνέχεια μια πολύ ωραία διαδρομή δίπλα από δαντελλωτές ακτές και γραφικούς οικισμούς θα φθάσουμε στη Ναύπακτο, άλλη μια ιστορική και γραφική πόλη. Στη συνέχεια θα περάσουμε από τη γέφυρα στο Ρίο και θα καταλήξουμε στην Πάτρα για σύντομη περιήγηση και προσκύνημα στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα. Ακολούθως θα ανηφορίσουμε προς το Διακοφτό και θα καταλήξουμε στα μαρτυρικά Καλάβρυτα. Εκεί όπου οι Ναζί  εκτέλεσαν το σύνολο σχεδόν του ανδρικού πληθυσμού κατά τη διάρκειας της Γερμανικής κατοχής. Χρόνος για προαιρετικά γεύμα στην περιοχή. Επόμενος προορισμός μας η Ιερή Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου. το πιο εντυπωσιακό και το πιο σημαντικό μοναστήρι της Πελοποννήσου. Η συνέχεια θα μας φέρει στον Ισθμό της Κορίνθου και στον τελικό προορισμό μας την Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

 

7η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Χρόνος ελεύθερος για να τον αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε, μέχρι την ώρα της αναχώρησης για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πτήση της επιστροφής με πολλές και ευχάριστες εμπειρίες από το Ιστορικό θρησκευτικό προσκύνημα σας.

 

Τιμή κατ΄άτομο:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΔΙΠΛΟΜΟΝΟΠΑΙΔΙ
13/7, 20/7, 27/7, 24/8, 31/8€785€1.025€639
3/8, 10/8, 17/8€825€1.065€679

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη Λάρνακα
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μια αποσκευή μέχρι 20 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Διαμονή για 2 βράδια σε ξενοδοχείο 3* στη Χαλκίδα.
 • Διαμονή για 3 βράδια σε ξενοδοχείο 4 * στην Αράχοβα.
 • Διαμονή για 1 βράδυ σε ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα.
 • Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
 • Τρία (3) δείπνα στο ξενοδοχείο στην Αράχοβα.
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
 • Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό.

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.