25 333471
Διάρκεια: 9 μέρες
Προορισμός: Μπαχάμες
Τιμή: από €1450
Ενδιαφέρομαι
image_pdfimage_print

Με πάνω από 1400 παραλίες, απο τις οποίες κάποιες συγκαταλέγονται στις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Καραιβικής, που “φιλοξενούνται” σε 700 εξωτικά νησιά, με ξενοδοχεία που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Υφηλίου και μια τεράστια επιλογή εκδρομών και δραστηριοτήτων όπως καταδύσεις (που ενδείκνυνται ακόμα και για αρχάριους) στα πιο ήσυχα νερά της Καραϊβικής και το κολύμπι με ελεύθερα δελφίνια οι Μπαχάμες δικαίως ανήκουν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Καραϊβικής.

Τα νησιά ανακαλύφθηκαν αρχικά απο τον Χριστόφορο Κολόμβο και μετά απο πολλά χρόνια αγγλικής κυριαρχίας αυτονομήθηκαν αλλά πάντα μπορεί να διακρίνει κανείς και την επιρροή που είχαν τα πρώην αφεντικά των νήσων Μπαχάμας στα αποικιακά σπίτια που στολίζουν ακόμη το Νασσάου και το Φρίπορτ άλλα και στην επίσημη γλώσσα η οποία είναι τα αγγλικά.

Παρόλες αυτές τις επιρροές και τους πολυάριθμους από όλον τον κόσμο επισκέπτες, οι ινδιάνικης και αφρικανικής καταγωγής ντόπιοι έχουν διατηρήσει την τυπική καραϊβική φιλοξενία και χαλαρότητα που χαρακτηρίζει τα νησιά των Μπαχάμας.

Ακόμα και υπερπολυτελή Ξενοδοχεία όπως τα παγκοσμίου φήμης Atlantis Towers δεν μπορέσαν να αλλοιώσουν την αυθεντικότητα τών ιθαγενών άλλα ούτε των ίδιων των νησιών. Έχοντας σαν βάση τα πιο δημοφιλή νησιά όπως το Paradise Island ή το New Providence μπορεί κανείς με οργανωμένες ή ατομικές εξορμήσεις, να ανακαλύψει και τα υπόλοιπα νησιά των Outer Islands τα οποία έχει αφήσει ανέγγιχτα το πέρασμα του χρόνου.

Τα ταξίδια στις Μπαχάμες μπορούν να συνδυαστούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) και συγκεκριμένα με τις πόλεις του Μαιάμι, την Νέα Υόρκη και το Ορλάντο.

 

Περιλαμβάνονται

* Αεροπορικό εισιτήριο με την British Airways και την American Airlines
* 1 βράδυ διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Λονδίνο με πρόγευμα
* 6 βράδια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στης Μπαχάμες
* Φόροι αεροδρομίων

Δεν περιλαμβάνονται

* Εκδρομές
* Ασφάλεια Ταξιδιού
* Βίζα για Η.Π.Α.

> Προαιρετικός συνδυασμός σε άλλη πόλη των Η.Π.Α. ή/και κρουαζιέρα Καραϊβική.

Σημειώσεις
 *Η τιμή που αναφέρετε είναι βασισμένη στην χαμηλότερη περίοδο του χρόνου.
Η τελική τιμή καθορίζετε με την επιβεβαίωση του τελικού πακέτου που θα επιλέξετε

Πτήσεις

BA Λάρνακα – Λονδίνο 1930 2225
AA Λονδίνο – Μαϊάμι0945 1420
AA Μαϊάμι – Μπαχάμες 1656 1800
AA Μπαχάμες – Μαϊάμι1445 1545
BA Μαϊάμι – Λονδίνο 2045 1020
AA Λονδίνο – Λάρνακα 1150 1820