25 333471
Διάρκεια: 11 Μέρες
Προορισμός: ΟΣΑΚΑ-ΝΑΡΑ-ΚΙΟΤΟ-ΧΑΚΟΝΕ-ΦΟΥΤΖΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΣΙ-ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ-ΤΟΚΥΟ
Τιμή: από €3.995
Ενδιαφέρομαι

ΟΣΑΚΑ-ΝΑΡΑ-ΚΙΟΤΟ-ΧΑΚΟΝΕ-ΦΟΥΤΖΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΣΙ-ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ-ΤΟΚΥΟ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  20/7,  10/8

 

Με πτήσεις της EMIRATES

Λάρνακα – Ντουμπάι            EK110           20:10 – 01:05+1

Ντουμπάι – Οσάκα               EK316           03:00 – 17:15

Τόκυο- Ντουμπάι                 EK319           23:00 – 04:10+1

Ντουμπάι – Λάρνακα           EK109           08:00 – 11:10

 

 

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΟΣΑΚΑ

Αναχώρηση από τη Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Οσάκα, μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Ιαπωνίας με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο.

 

2η μέρα: ΟΣΑΚΑ

Άφιξη στην Οσάκα. Παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Με σχεδόν εννέα εκατομμύρια κατοίκους και οικονομία που ξεπερνά εκείνες του Χονγκ Κονγκ και της Ταϊλάνδης, η Οσάκα έχει σίγουρα μεγάλη δυναμική. Αυτή η επιβλητική αλλά κα παράλληλα κομψή πόλη, αποτελεί εμπορικό κόμβο και διαθέτει εξαιρετικά εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΟΣΑΚΑ-ΝΑΡΑ-ΟΣΑΚΑ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ιαπωνίας τη  Νάρα, η οποία φιλοξενεί το μεγαλύτερο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα στον κόσμο με ύψος 16 μέτρα και βάρος 550 τόνους.  Σύμβολο ειρήνης τα χίλια και τόσα εξημερωμένα ελάφια που  κυκλοφορούν  ελεύθερα στο Πάρκο της πόλης και γύρω από τον Ναό Τοντάι-τζι που θα επισκεφθούμε. Σύμφωνα με το μύθο, τα ελάφια έγιναν οι αγγελιοφόροι των θεών όταν ένας από αυτούς εμφανίστηκε πάνω σε ένα λευκό ελάφι για να προστατέψει την πόλη. Επιστροφή στην Οσάκα και ξενάγηση της πόλης.  Μεταξύ άλλων θα δούμε το φημισμένο κάστρο με εκθέματα από τη ζωή των Σαμουράι και τις πολεμικές τους στολές. Εδώ βρίσκεται επίσης και ένα από τα περίφημα πάρκα κερασιών. Στη  συνέχεια θα μεταφερθούμε στην εμπορική περιοχή Σανσαιμπάσι, σήμα κατατεθέν της πόλης, με τα εκατοντάδες καταστήματα και εστιατόρια. Ευκαιρία να δοκιμάσετε και το περίφημο street food της πόλης.  Επόμενη στάση, ο θεαματικός ουρανοξύστης Umeda Sky. Η ανάβαση στο κτίριο είναι μοναδική εμπειρία και η θέα  από τον τελευταίο όροφο  κόβει την ανάσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΟΣΑΚΑ-ΚΙΟΤΟ

Πρόγευμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Κιότο. Ένα ταξίδι στο Κιότο ισοδυναμεί με μια περιήγηση σε 11 αιώνες Ιαπωνικής ιστορίας. Εδώ γεννήθηκαν  οι παραδόσεις, η θρησκεία, η αισθητική και η τέχνη. Το ολάνθιστο Κιότο των κερασιών και των εκλεπτυσμένων κήπων, διατηρεί αναλλοίωτο το χρώμα και την αυθεντικότητα του, αρνούμενο να συμβιβαστεί με το μέλλον. Εδώ οι Γκέισες, τα κιμονό, οι Σαμουράι και οι Σούμο δεν ανήκουν στο παρελθόν. Πρώτη μας στάση η γραφική περιοχή Arashiyama, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το δάσος από bamboo, ένα πραγματικά εκπληκτικό μέρος για να απολαύσει κανείς την ομορφιά της φύσης με το ύψος των φυτών να φτάνει τα 40 μέτρα και την γραφική γέφυρα Togetsu-kyo.  Συνεχίζουμε με το ανυπέρβλητο Χρυσό Περίπτερο (Kinkakuji-Temple) που είναι καλυμμένο εξ ολοκλήρου από φύλλα χρυσού. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας για να κάνετε τις βόλτες σας στην ενδιαφέρουσα αυτή πόλη. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΚΙΟΤΟ

Μετά το πρόγευμα  θα επισκεφθούμε τον ναό Φουσίμι Ινάρι  που είναι γνωστός για τα χιλιάδες τορίι (παραδοσιακές πύλες που συναντάμε στις εισόδους των Σιντοϊστικών ναών), ο οποίος βρίσκεται στο ιερό βουνό Ινάρι-σαν στο Φουσίμι και είναι ο κεντρικός ναός ανάμεσα σε περίπου 40.000 ναούς στην Ιαπωνία που είναι αφιερωμένοι στη θεότητα του ρυζιού, Ινάρι και πιστεύεται ότι χτίστηκε το 711. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα ζυθοποιείο σάκε. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πως φτιάχνετε το παραδοσιακό αυτό ποτό που γίνεται από ρύζι.  Συνεχίζουμε με τον εντυπωσιακό ναό Κιγιομίτζου. Θα ανεβούμε το μικρό λόφο που θα μας φέρει στο ναό με το άγαλμα της Θεάς του Ελέους Κανόν με τα 11 κεφάλια. Η περιοχή Σανεντζάκα και Νινεντζάκα σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με την όμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα παραδοσιακά μικρά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και  διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: ΚΙΟΤΟ-ΧΑΚΟΝΕ (ΟΡΟΣ ΦΟΥΤΖΙ)

Πρόγευμα. Η σημερινή μέρα θα είναι συναρπαστική.  Πριν αναχωρήσουμε θα στείλουμε τις αποσκευές στο Τόκυο και θα έχετε μαζί σας μόνο μια μικρή τσάντα (handbag). Θα αναχωρήσουμε με το τρένο-βολίδα για το δημοφιλές θέρετρο Χακόνε όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε (καιρού επιτρέποντος) τον όγκο και το μεγαλείο του χιονοσκέπαστου Φούτζι. Θα επιβιβαστούμε σε ένα από τα «πειρατικά πλοία» για να απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στη γραφική και καταγάλανη λίμνη Άσι, που φημίζεται για τη θέα που προσφέρει στο όρος Φούτζι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η μέρα ΧΑΚΟΝΕ-ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ-ΤΟΚΥΟ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Τόκυο. Καθοδόν θα επισκεφθούμε τη πανέμορφη μεσαιωνική πόλη Καμακούρα. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον ναό του Μεγάλου Βούδα με το υπαίθριο μπρούντζινο άγαλμα  ύψους 13 μέτρων και τα χιλιάδες αφιερωματικά φαναράκια. Θα τελειώσουμε με μια βόλτα τον γραφικό πεζόδρομο Κομάτσι-ντόρι με τα ξύλινα σπιτάκια, τα γραφικά καταστήματα και τα παραδοσιακά εστιατόρια. Συνεχίζουμε για τη Γιοκοχάμα, το πρώην ψαροχώρι που έγινε λιμάνι και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ιαπωνίας. Θα επισκεφθούμε τη περίφημη China town, τη μεγαλύτερη στην Ιαπωνία και το πάρκο Γιαμασίτα – διάσημο για τη θέα που προσφέρει και θα περπατήσουμε κατά μήκος της προκυμαίας. Τελευταία αφήνουμε την περιοχή Mινάτο Μιράι που σφύζει από ζωή και βρίσκεται δίπλα από το λιμάνι με τους ουρανοξύστες, τα πολλά εστιατόρια και καταστήματα. Άφιξη στο Τόκυο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

8η Μέρα: ΤΟΚΥΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσει η ολοήμερη ξενάγηση μας στη λαμπερή πρωτεύουσα της «Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου». Μεταξύ άλλων θα δούμε την παραδοσιακή συνοικία  Ασακούσα όπου βρίσκεται ο Βουδιστικός ναός Senso-ji – ο αρχαιότερος που υπάρχει στο Τόκυο και από τους πιο σημαντικούς, τον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο Νακαμίσε με τα παραδοσιακά μαγαζάκια χειροτεχνίας και τα υπαίθρια εστιατόρια να σας προκαλούν να γευτείτε τις τοπικές λιχουδιές. Συνεχίζουμε τη ξενάγηση μας περνώντας από το Αυτοκρατορικό Παλάτι, επίσημη κατοικία του Ιάπωνα Αυτοκράτορα για να καταλήξουμε στη μεγαλύτερη διασταύρωση στον κόσμο την Σιμπούγια, που είναι ίσως το πιο προβεβλημένο αξιοθέατο του Τόκυο σε ταινίες και όχι μόνο. Η περιοχή σφύζει από ζωή και είναι γεμάτη με μοντέρνα καταστήματα, εστιατόρια καθώς και κέντρα διασκέδασης & αναψυχής.  Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας. Ακολούθως θα απολαύσουμε πανοραμική θέα της πόλης από το παρατηρητήριο του κτιρίου Tokyo Metropolitan Government Building Observation. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

9η μέρα: ΤΟΚΥΟ

Πρόγευμα και η μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για να την αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Εμείς σας προτείνουμε  να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης, ή αν επιθυμείτε μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα με μια επίσκεψη στο πάρκο Ουένο, μια όαση πρασίνου στην καρδιά του Τόκυο που σφύζει από ζωή, διάσημο επίσης για τα πολλά μουσεία και γκαλερί τέχνης που βρίσκονται εντός του πάρκου, καθώς και τον ζωολογικό κήπο, τις παραδοσιακές αγορές  και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.  Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στον περίφημο και υπέρλαμπρο δρόμο Καμπουκίτσο, ή αλλιώς το «red light distric» του Τόκυο. Διανυκτέρευση.

 

10η-11η μέρα: ΤΟΚΥΟ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετά το πρόγευμα έχετε ακόμη λίγες ώρες στη διάθεση σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την περιοχή της Γκίνζα με τα πιο πολυτελή καταστήματα μόδας και τεχνολογίας σε ολόκληρη την Ιαπωνία.  Το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Τόκυο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.  Άφιξη στη Λάρνακα το πρωί της 11η μέρας εντυπωσιασμένοι από την πιο σύγχρονη χώρα του πλανήτη με ιστορία χιλιάδων χρόνων, που πραγματικά συναρπάζει τον κάθε ταξιδιώτη.

 

Τιμή κατ΄άτομο:

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣΔΙΠΛΟΜΟΝΟΠΑΙΔΙ
20/7€3.995€4.825€3.745
10/8€4.195€5.195€3.945

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Ντουμπάι –Οσάκα & Τόκυο-Ντουμπάι-Λάρνακα.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μία αποσκευή μέχρι 30 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά.
 • Εισιτήριο με το τρένο «βολίδα» Κιότο-Χακόνε
 • Διαμονή για 8 βράδια σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων.
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • 2 δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Μεταφορές, μετακινήσεις, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.
 • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους των επισκέψεων.
 • Έμπειρος Ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός.
 • Ασφάλεια ταξιδίου.
 • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ποτά στα φαγητά.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Την 6η μέρα για το ταξίδι σας με το τρένο από το Κιότο στο Χακόνε θα πρέπει να έχετε μαζί σας μόνο μια μικρή τσάντα με τα απαραίτητα. Οι αποσκευές σας θα σταλούν απευθείας στο Τόκυο όπου και θα τις παραλάβετε την 7η μέρα κατά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο.

 

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

 • Επιβεβαίωση κράτησης με προκαταβολή 30% της αξίας του ταξιδιού
 • Εξόφληση μέχρι 21 μέρες πριν την αναχώρηση
 • Ακύρωση συμμετοχής μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση ποσού 100.00 Ευρώ για λειτουργικά έξοδα.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [44] και [31] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 30% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής μεταξύ [30] και [21] μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση 50% της αξίας του ταξιδιού.
 • Ακύρωση συμμετοχής 20 μέρες πριν την αναχώρηση, παρακράτηση όλου του ποσού.
 • Για τα μέσα ολικής ναύλωσης (charter), κρουαζιέρες , σκι, εκθέσεις, συνέδρια και παρεμφερείς διεθνείς εκδηλώσεις, τα ακυρωτικά φθάνουν μέχρι 100% της αξίας τους ασχέτως της ημερομηνίας γνωστοποίησης της ακύρωσης.