25 333471
Διάρκεια: 12 Ιούλ 2019 - 17 Ιούλ 2019
Προορισμός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΔΕΣΣΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΤΕΜΠΗ
Τιμή: από €640
Ενδιαφέρομαι
image_pdfimage_print

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΔΕΣΣΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΤΕΜΠΗ

 

1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο αεροδρόμιο Λάρνακας και επιβίβαση στη πτήση για Θεσσαλονίκη. Παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα: ΝΑΟΥΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Καστοριά. Πρώτη μας στάση το ωραιότερο πάρκο της Ελλάδας, το πάρκο του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα με τα τεράστια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για την πόλη των νερών, την Έδεσσα, με τους περίφημους καταρράκτες. Επόμενη στάση στην ακριτική Φλώρινα. Ακολουθώντας στη συνέχεια μια θαυμάσια διαδρομή με πυκνά δάση με πεύκα και έλατα θα καταλήξουμε στην Καστοριά, μια από τις γραφικότερες πόλεις της Ελλάδας, με την λίμνη που την περιβάλλει , τα πολλά αρχοντικά και το πλήθος των βυζαντινών εκκλησιών. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πρόγευμα και ακολουθεί επίσκεψη στη Μονή Μαυριώτισσας απολαμβάνοντας τη θαυμάσια διαδρομή στις όχθες της λίμνης καθώς και την περιοχή Ντόλτσο με τα αρχοντικά και τα πλακόστρωτα δρομάκια. Συνεχίζουμε για τις Πρέσπες, ένα χώρο όπου τοπία μοναδικής ομορφιάς και οικολογικής αξίας συνυπάρχουν με αξιόλογα βυζαντινά μνημεία και γραφικούς οικισμούς αγροτών και ψαράδων. Το χωριό Ψαράδες, το τελευταίο πριν τα Αλβανικά σύνορα, ο Άγιος Γερμανός με τη βυζαντινή εκκλησία του και το νησάκι Άγιος Αχίλλειος θα είναι οι πιο σημαντικοί χώροι επίσκεψης μας. Επιστροφή στην Καστοριά.Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

4η Μέρα:ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την καρδιά του Θεσσαλικού Κάμπου , τα Τρίκαλα, μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη αφού συνδιάζει με μοναδικό τρόπο το παλιό και την παράδοση με το καινούριο και το σύγχρονο σε όλους τους τομείς. Θα επισκεφθούμε την Καλαμπάκα και τα βυζαντινά μοναστήρια  των Μετεώρων που φωλιάζουν στους θεόρατους βράχους. Συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα τον τελικό προορισμό μας . Άφιξη νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τις ομορφιές του κέντρου της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

5η Μέρα:ΤΡΙΚΑΛΑ-ΠΥΛΗ-ΕΛΑΤΗ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρόγευμα. Μέρος της σημερινής μέρας είναι αφιερωμένο σε χωριά της Πίνδου που φωλιάζουν ανάμεσα στα έλατα, την πυκνή βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά, που τα περιβάλλουν ερείπια φρουρίων, καστρομονάστηρα , βυζαντινά μνημεία και τοξοτά γεφύρια. Ξεχωρίζουν η Πύλη και η Ελάτη Επιστροφή στα Τρίκαλα. Έχουμε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και περιδιάβαση του γραφικού κέντρου της πόλης με τις περίφημες γέφυρες του Ληθαίου ποταμού που τη διασχίζει. Το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε τα μεζεδάκια σας στις παραδοσιακές ταβέρνες του κέντρου. Διανυκτέρευση.

 

6η Μέρα: ΤΡΙΚΑΛΑ-ΤΕΜΠΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την κοιλάδα των Τεμπών με τον Πηνειό ποταμό , τα τεράστια πλατάνια και το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Συνεχίζουμε για το Νέο Παντελεήμωνα με το κάστρο του Πλαταμώνα και τη θαυμάσια θέα του παραλιακού μετώπου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της επιστροφής. Ένα ταξίδι που μας μαγεύει με τις φυσικές ομορφιές των περιοχών της Ελλάδας που έχουμε επισκεφθεί.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ:

 ΔΙΚΛΙΝΟ & ΤΡΙΚΛΙΝΟ     €640

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ       €750

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία.
 • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4**** στη Θεσσαλονίκη 3*** στα Τρίκαλα και 5***** στην Καστοριά.
 • Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
 • Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά
 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
 •  Οτι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES

12/7     LCA – SKG      OA 553     18.10 – 20.10

17/7     SKG – LCA      OA 552     20.50 – 22.40